Ondersteuning

Met meer dan 300 oplossingen om uw oppervlakken te beschermen, is het aanbod van Novacel zeer breed. Het is geschikt voor alle soorten materialen, markten en industrieën.

We weten echter dat uw oppervlakken uniek kunnen zijn. Of het nu gaat om het type afwerking, de chemische aard van de ondergrond, het industriële proces, het type transport of opslag, elk oppervlak heeft zijn specifieke kenmerken.

Daarom helpt Novacel u bij het kiezen van uw oplossing.

Een team van experts staat tot uw beschikking om u te adviseren over het product dat het beste bij uw behoeften past.

Novacel kan u de beste bescherming aanbevelen

Materialen en industriële processen zijn voortdurend in ontwikkeling. Om hun toegevoegde waarde te behouden, is het vaak nodig om een beschermfolie aan te brengen.

Novacel, een team van experts tot uw dienst

Novacel, een team van experts tot uw dienst

De keuze van de oplossing vereist verschillende niveaus van expertise:

  • Uitstekende kennis van de chemische aard van de materialen
  • Rekening houden met de gesteldheid van het oppervlak, de tweede kritische factor
  • Vaardigheden die van belang zijn voor de gebruikte industriële processen
  • De uiteindelijke toepassingen van het oppervlak

De vele specialisten van Novacel houden rekening met al deze criteria om de juiste bescherming voor uw behoeften aan te bevelen. Zo zetten we ons in voor een gebruiksgarantie waar ook ter wereld.

Novacel biedt u technische ondersteuning 

Zodra de oplossing is gekozen, ondersteunen wij u bij de goedkeuring van het product voor uw industriële proces en dat van uw klanten.  

Als fabrikant van beschermfolies en applicatiemachines kunnen wij u een complete servive aanbieden, vanaf de eerste aanbeveling tot en met de implementatie van de oplossing. 

Novacel biedt u technische ondersteuning

Novacel biedt u technische ondersteuning

Als een echte partner kunnen wij bij u ter plaatse komen om het project op te starten en later op te volgen. Of het product nu nieuw is of al bestaat, wij staan altijd voor u klaar om de beste bescherming voor uw oppervlakken en gemoedsrust te garanderen. 

Vraag naar onze documentatie

Als u een technisch gegevensblad, een productgegevensblad, een veiligheidscertificaat of een verkoopbrochure nodig heeft, neem dan contact met ons op.