Technische tapes voor metalen spoelen

Novacel biedt niet alleen oplossingen voor de bescherming van uw oppervlakken, maar levert ook technische tapes om de integriteit van uw producten in spoelen te garanderen.

Via haar assortiment BOSTON TAPES biedt Novacel u premium producten voor het starten en sluiten van spoelen om een veilige oplossing te bieden.

Met BOSTON TAPES bent u er zeker van dat u 100% van uw spoelen gebruikt.

Deze robuuste producten zijn perfect aangepast aan de metaalspoelmarkt en zijn ontworpen om rechtstreeks op het metaal te worden aangebracht zonder de oppervlaktespanning te veranderen en zonder enige migratie of verontreiniging.

Technische tapes voor het starten van een spoel

Zorg ervoor dat uw spoel begint met de zware weerstand en hoge hechting van Boston Tapes-producten. Deze zelfklevende technische tapes zijn specifiek versterkt om zich aan te passen aan al uw processen, ongeacht het type metaal dat moet worden opgerold.

  • BN6441 voor karton kern: heldere transparante versterkte technische tape. Verkrijgbaar in 50 en 100 mm per 50 m lang.
  • BN811 voor zelf wikkelen: dubbelzijdige tapes met schone verwijdering Verkrijgbaar in 25 en 50 mm per 50 m lang.

Metalen spoel

Metalen spoel

Metalen spoel

Metalen spoel

Technische tapes voor het sluiten van een spoel

Beveilig de spoelsluiting in fabrieken en tijdens transporten met de hoge mechanische weerstand van Boston Tapes-producten.

Met technische tapes van Boston Tapes bent u er zeker van dat u producten gebruikt die zijn ontworpen voor uw toepassingen. De hoge hechting garandeert een veilige verwerking van de spoel. Sluittapes voor spoelen kunnen bij het uitpakken in één stuk worden verwijderd.

Of tapes nu worden gelamineerd op een spoel die wordt beschermd door een folie of niet, wij garanderen dat er geen lijm wordt verspreid op het oppervlak of op de beschermfolie.

  • Metalen spoel BN6489 zwart, zeer hoge hechting voor sterke bevestiging. Verkrijgbaar in 25 en 50 mm per 66 m lang. Verkrijgbaar in geel: BN6493.
  • BN6490, lichtblauwe hoge hechting voor sterke bevestiging en gemakkelijk en schoon verwijderen. Verkrijgbaar in 25 en 50 mm per 66 m lang. Verkrijgbaar in oranje: BN6486.

Koop deze producten in een paar klikken rechtstreeks in onze online winkel Novacel Store.

Ontdek het complete Boston Tapes-assortiment


Verbeter uw merkimago

Verbeter uw merkimago

Geef uw merk meer zichtbaarheid door uw logo op uw beschermfolie te bedrukken.

Beheers uw impact op het milieu

Alle beschermfolies van Novacel zijn recyclebaar, PVC-vrij, ftalaatvrij en voldoen aan REACH.

Beheers uw impact op het milieu
Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Novacel raadt u aan om Walco applicatiemachines voor gegarandeerde efficiëntie.