Beschermfolies en -tapes voor metalen

De meeste zuivere metalen die we kennen, zoals aluminium, zilver en koper, komen uit de aardkorst. Metalen zijn materialen die afhankelijk van hun samenstelling in verschillende categorieën kunnen worden ingedeeld. Ze kunnen zwaar of licht, stevig of kneedbaar, glanzend of geborsteld en geleidend zijn.

Metaal met beschermfolies

Uw edele metalen moeten worden beschermd

Er zijn verschillende soorten metalen, zoals voorgecoate metalen, roestvrij staal, aluminium, zink, titanium, koperlegeringen en nog veel meer, en deze hebben tijdens het fabricageproces hechtende bescherming nodig. Al deze metalen hebben verschillende structuren en afwerkingen. Hun voornaamste kenmerken zijn de goede mechanische eigenschappen, wat betekent dat zij gemakkelijk kunnen worden bewerkt dankzij hun geschiktheid voor profileren, vervormen, enzovoort.

Bij metaalbewerking moeten zware machines worden gebruikt en zijn beschermfolies vereist om krassen op uw oppervlakken te voorkomen, zelfs tijdens de zwaarste processen. Met de peace-of-mind-oplossingen van Novacel kunt u uw klant een perfect geconserveerd oppervlak garanderen!

Ontdek het Novacel beschermingsassortiment voor metalen

Deze metalen zijn dagelijks aanwezig in het moderne leven, overal om ons heen, binnen en buiten. Zij worden vaak gebruikt in design en architectuur, bijvoorbeeld in de hoogbouw en interieurdecoratie, maar ook in de meeste voertuigen, veel huishoudelijke apparaten, gereedschap, gootstenen en in tanks die in specifieke industrieën worden gebruikt. Voor elk type toepassing kan Novacel een groot aantal oplossingen bieden met standaard of op maat gemaakte tapes om te voldoen aan de technische vereisten van de producenten en de behoeften van de eindgebruiker.

Laten we nu de productgalerij van het Novacel beschermingsassortiment voor metalen ontdekken! Elke behoefte heeft een beschermende oplossing. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis als leider in metaalbescherming in combinatie met de meest innovatieve benaderingen, helpt Novacel u te slagen in uw dagelijkse industriële uitdagingen. 

U kunt rekenen op Novacel om uw groei en uw eigen procesverbeteringen te ondersteunen!


Beveilig uw metalen spoelen

Ontdekken Boston Tapes uniek assortiment om uw spoelstart- en spoelsluitoperaties te garanderen.

Beveilig uw metalen spoelen
Verbeter uw merkimago

Verbeter uw merkimago

Geef uw merk meer zichtbaarheid door uw logo op uw beschermfolie te bedrukken.

Beheers uw impact op het milieu

Alle beschermfolies van Novacel zijn recyclebaar, PVC-vrij, ftalaatvrij en voldoen aan REACH.

Beheers uw impact op het milieu
Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Novacel raadt u aan om Walco applicatiemachines voor gegarandeerde efficiëntie.