Beschermfolies voor raamprofielen

Het jaar 2020 was voor de meeste mensen het begin van een nieuw "thuisblijf"-leven, en zij verwachtten meer dan ooit dat hun huis comfort en bescherming biedt. Als modieuze en innovatieve sleutelcomponenten van de woningbouw hebben ramen steeds meer een hoge waarde en veel emotie

Raamprofielen met beschermfolie

Raamprofielen met beschermfolie

Met de nog steeds groeiende trend van "donkere raamkleuren" in combinatie met technologieën om lawaai en warmte tegen te houden, worden zowel aluminium als PVC-U-ramen steeds populairder. Van natuurlijke houtaspecten tot matgrijze en zwarte ontwerpen, de decoratieve gelamineerde folies gewikkeld op PVC-profielen of de met structuur poedergecoate aluminiumprofielen vereisen hoogwaardige beschermfolies die perfect aansluiten op het oppervlak vanaf de fabricage van het raamkozijn tot de uiteindelijke installatie van het gehele raam.

Skinfit by Novacel: de perfecte tape voor ramen

Als toonaangevend expert in raamprofielen en dankzij nauwe samenwerkingen met fabrikanten van decoratieve folies en verfproducenten, heeft Novacel Skinfit ontworpen, een compleet speciaal assortiment veilige beschermingstapes

Deze tapes zijn geschikt voor alle afwerkingen van ramen en bieden een sterke hechting om alle processen te doorstaan die bij de productie van profielen komen kijken. De tapes bieden een veilige, uitstekende weersbestendigheid en zijn gebruiksvriendelijk, en bieden uitzonderlijke maatvastheid op rollen, zelfs voor smalle breedtes. 

  • Skinfit 9207 is de exclusieve tape met hoge kleefkracht voor specifieke, matte blinddrukfolies.
  • Skinfit 9706 is de geavanceerde veelzijdige tape die geschikt is voor de meeste reliëf- of verfafwerkingen.

Raamprofielen met beschermfolie

Skinfit by Novacel-logo

Raamprofielen met beschermfolie en tapes

Complete pakketoplossingen om uw ramen te beschermen

Skinfit-tapes kunnen bedrukt worden met uw naam of logo om het raamkozijn zichtbaar te maken bij gebouwen in aanbouw. Novacel heeft een innovatieve meerkleurendruktechnologie ontwikkeld, die 100% schuurbestendigheid van de gedrukte folie garandeert, om krassen en inktdeeltjes uit de bedrukking te voorkomen die de werktuigen voor de fabricage van vensters kunnen bevuilen. Voor witte of zwart-wit tapes is ook een premium vernis beschikbaar om de bedrukking te beschermen en deze heeft superieure glij-eigenschappen.

Als uw wereldwijde partner, biedt Novacel totaaloplossingen aan:


Verbeter uw merkimago

Verbeter uw merkimago

Geef uw merk meer zichtbaarheid door uw logo op uw beschermfolie te bedrukken.

Beheers uw impact op het milieu

Alle beschermfolies van Novacel zijn recyclebaar, PVC-vrij, ftalaatvrij en voldoen aan REACH.

Beheers uw impact op het milieu