Beschermfolies voor PVC-platen

Wist u dat PVC de voorkeur heeft voor doe-het-zelf-toepassingen en displays?

Een PVC-plaat is divers en veelzijdig in vorm, kleur en afwerking en is een zeer succesvol kosteneffectief materiaal. Het is lichtgewicht, soepel en duurzaam, dus ideaal voor gebruik in reclame en bouw, ongeacht de vorm: geschuimde PVC-platen, integrale geschuimde Celuka PVC-platen of compacte PVC-platen.

Beschermfolies voor PVC-oppervlak bij Ikea

Beschermfolies voor PVC-oppervlak op een vliegveld

Niet-statische beschermfolie voor geschuimde PVC-platen 

Geschuimde PVC-platen met beschermfolie

De hard geschuimde PVC-platen zijn ideaal voor zeefdruk, digitale vlakdruktechnieken, vinyl signagetoepassingen voor gebruik in displays, POS-reclame, visuele communicatie, inlijsten van foto's, tentoonstellingen en industriële toepassingen en zijn zeer populair bij drukkers en signmakers.

Novacel heeft een volledig assortiment beschermende folies ontworpen voor de diversiteit van PVC-platen: laag-statische folies die geschikt zijn voor digital printing, easy-peel folies voor compacte platen en beschermende oplossingen met antimicrobiële eigenschappen voor hygiënische platen. 

Novacel 9115 is de gloednieuwe, laag-statische, gecoëxtrudeerde folie met hoge hechting ontworpen voor geschuimde PVC-platen speciaal voor digital printing: dit is een gemakkelijk aan te brengen folie met consistente hechting om alle schuimplaten van dun tot dik materiaal perfect te bedekken en is gemakkelijk af te pellen, waardoor het oppervlak onbeschadigd blijft en klaar is om te worden bedrukt.

Deze nieuwe folie kan worden aangepast in een getinte versie: groen, wit of geel om uw materiaal te identificeren en uniek te maken.

Novacel 9115 kan ook gebruikt worden voor Celuka integraal geschuimde PVC-platen.

Een voordelig assortiment beschermfolies voor compacte PVC-platen 

Compacte PVC-platen met beschermende tape

Novacel 4368 en Novacel 4364 zijn veelzijdige gecoate folies met een gemiddelde hechtkracht, die veel worden gebruikt voor compacte PVC-platen en perfect bestand zijn tegen de meeste standaard fabricagebeperkingen die van toepassing zijn op deze materialen bij de productie van tentoonstellingsdisplays, industriële scheidingswanden, enz.

Novacel 9046 is een van de gecoëxtrudeerde oplossingen voor PVC-deurpanelen en is perfect geschikt voor thermovormen.

Ook bij gelamineerde PVC-platen met een gekleurde decoratieve folie, natuurlijke houtnerf of grijze zandafwerking kan Novacel u voorzien van de juiste folie met de beste hechting voor uw oppervlak met blinddruk.


Verbeter uw merkimago

Verbeter uw merkimago

Geef uw merk meer zichtbaarheid door uw logo op uw beschermfolie te bedrukken.

Beheers uw impact op het milieu

Alle beschermfolies van Novacel zijn recyclebaar, PVC-vrij, ftalaatvrij en voldoen aan REACH.

Beheers uw impact op het milieu
Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Novacel raadt u aan om Walco applicatiemachines voor gegarandeerde efficiëntie.