Beschermfolies voor acryl (PMMA)

Wist u dat acryl een van de meest creatieve materialen is om mee te werken, dankzij de uitstekende eigenschappen?

PMMA wordt ook wel acrylglas of plexiglas genoemd: het is een van de helderste materialen en biedt een transparantiepercentage van 93%. Met veel kleuren en afwerkingen, oppervlakken van glanzend tot doorschijnend, met een zijdeachtige, satijnen of matte esthetiek, is acryl populair in een grote verscheidenheid aan toepassingen van architectuur tot visuele communicatie, automotive, meubilair en decoratie.

Beschermfolies voor autokoplampen in acryl

Beschermfolie voor acryl/PMMA

Beschermfolie voor acryl/PMMA paneel

Peace-of-mind bescherming voor acrylplaten

Beschermfolie voor acryl/PMMA

Of het nu gaat om gegoten of geëxtrudeerde acrylplaten, de beschermingsoplossingen van Novacel leveren de beste prestaties om uw creatieve mogelijkheden te onthullen, ongeacht de vorm: bedrukken, zagen, boren, lasersnijden, polijsten, buigen, thermovormen. Laat u inspireren!

U vindt de folie die u nodig hebt voor zowel glanzende als matte acrylplaten. Waar het om gaat is dat u uw creativiteit de vrije loop laat met de beste oplossing die past bij uw specifieke proces:

  • Novacel 9823 en Novacel 9416 gecoëxtrudeerde folies voor veiliger thermovormen van geëxtrudeerde acrylplaten,
  • Novacel 4748 gecoat papier voor zware bewerkingsprocessen zoals frezen of vlampolijsten,
  • Novacel 4614 gecoate folies en Novacel 9310 papier ter vervanging van gegoten acrylaatplaten die in kleine stukken worden gesneden met talrijke bewerkingen, buig- en freesbewerkingen of lasersnijden. 

Premium bescherming voor acrylfolies

Acrylfolies worden veelal gebruikt als een verbetering voor permanente oppervlaktebescherming. Dankzij hun hoge helderheid, kleurstabiliteit en weerbestendigheid zijn zij de lichtafdekking geworden voor vele oppervlakken en producten, alsook voor auto-interieurs, huishoudelijke apparaten, lichtverspreiders en displays.

Als zeer esthetisch oppervlak kunnen PMMA-folies worden geleverd met beschermende maskeerfolie om krassen en vervuiling te voorkomen.

Novacel 9078 is de hoogwaardige beschermingsoplossing met een laag gelgehalte, een zachte en stabiele hechting bij een groot aantal veeleisende processen en een gemakkelijke verwijdering zonder beschadiging of omkrullen van het oppervlak.


Verbeter uw merkimago

Verbeter uw merkimago

Geef uw merk meer zichtbaarheid door uw logo op uw beschermfolie te bedrukken.

Beheers uw impact op het milieu

Alle beschermfolies van Novacel zijn recyclebaar, PVC-vrij, ftalaatvrij en voldoen aan REACH.

Beheers uw impact op het milieu
Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Krijg perfecte applicatiekwaliteit

Novacel raadt u aan om Walco applicatiemachines voor gegarandeerde efficiëntie.