Verwijder beschermfolie snel en moeiteloos

De tijd die nodig is om beschermfolies van oppervlakken te verwijderen is meestal lang en niet aangepast aan snelle en moderne productieprocessen.

Het verwijderen van de beschermfolie met de Novacel Easy Peel-reeks is de snelste en handigste handeling op de markt.

Dankzij deze unieke eigenschap verloopt het productieproces snel zonder concessies te doen aan kwaliteitsinspecties. Profiteer optimaal van de uitstekende bescherming van verschillende ondergronden (voorgelakte metalen, roestvrij staal, aluminium, enz.) met een kwalitatieve en snelle verwijdering.

Met dank aan de Novacel innovatieve lijm op waterbasis worden uw dunne platen niet mechanisch vervormd tijdens het afpellen van de beschermfolie. In combinatie met een hoogwaardige backing zijn zelfs uw kostbaarste substraten volledig beschermd tot de uiteindelijke verwijdering in enkele seconden.

Easy Peel-demo

Bescherm uw werknemers tegen MSD

Naast verbeterde prestaties, beschermt u uw werknemers tegen aandoeningen van het bewegingsapparaat (MSD) met deze pijnvrije handelingen. Novacel Easy Peel beschermfolies bieden de perfecte bescherming tot aan het einde van de productielijn zonder concessies te doen aan de hechting tijdens het productieproces.

Gemak ook tijdens de lamineerfase

Profiteer van het volledige pakket van voordelen van de Novacel EasyPeel-oplossingen: weinig kracht en geruisloos afwikkelen. Het gebruik van deze beschermfolierollen op uw productielijn was nog nooit zo gemakkelijk en snel.

Novacel brengt, als onderdeel van haar MVO-verplichtingen, een ongeëvenaarde functionaliteit naast de reeds lange lijst van voordelen zoals recyclebaarheid of REACH-conformiteit.

Verhoog uw productiviteit met Easy Peel-folies  

Betrouwbaarheid is uiterst belangrijk bij bescherming en moet zorgeloze oplossingen bieden en tegelijkertijd zorgen voor afvalvermindering en productiviteitsverhoging. Door waarde toe te voegen aan de standaardbescherming krijgt u de bevoorrechte positie dat u niet meer hoeft te kiezen tussen productiviteit en kwaliteit.

Naast de tijd die u zo bespaart zijn er ook minder operators nodig die deze werkzaamheden uitvoeren. Daardoor kunnen uw werknemers hun tijd besteden aan meer kostenefficiënte taken zoals kwaliteitsinspectie, onderhoud en productieopvolging…