Een wereldwijde referentie voor lasersnijbescherming

Novacel is de wereldleider voor bescherming tijdens LASER-snijbewerkingen. Dankzij jarenlange ervaring en innovatie biedt Novacel het breedste assortiment op de markt om aan alle behoeften te voldoen.

Het LASER-snijproces is altijd veeleisend geweest, van de oude CO2-technologie tot de nieuwste glasvezelmogelijkheden, en de beschermfolies die voor dit proces nodig zijn, moeten veerkrachtig zijn. Passende LASER-absorptie en weerstand tegen snijgasdruk zijn altijd de belangrijkste voorwaarden geweest voor een beschermende folie speciaal voor lasersnijden. 

Novacel gaat nog een stapje verder en behaalt de hoogste productiviteit en indrukwekkende afvalreductie. Elke verbetering op het gebied van snijsnelheid is zinloos als u de beschermlagen moet verdampen of voorsnijden alvorens het oppervlak te snijden. Dit is een verspilling van tijd en geld, maar niet met een investering in een Fiber LASER-snijmachine, die u naar het volgende niveau van productiviteit en efficiëntie kan brengen.

Lasersnijmachine

Novacels LASER-snijbereik

Novacel staat aan uw zijde om u te helpen bij het overwinnen van de industriële uitdagingen waarmee u dagelijks wordt geconfronteerd. U kunt elk van de beschermende folies uit het Novacel LASER-assortiment, het grootste op de markt, kiezen om aan uw behoeften te voldoen:

 • Novacel 4228 REF, DE wereldwijde referentie voor bescherming tijdens het lasersnijden van glasvezel en CO2
 • Er zijn verschillende hechtingsniveaus en diktes van beschermende folies beschikbaar die passen bij uw oppervlakteafwerking en -dikte, zoals Novacel 4318 REM
 • Transparante oplossingen voor snelle identificatie van oppervlakken en kwaliteitscontrole zoals Novacel 4188 REF
 • Speciale B-kant beschermfolie zoals Novacel 4236 RET
 • Een innovatieve beschermfolie die is ontworpen om oppervlakken te beschermen tijdens het 3D LASER-snijden: Novacel 4248
 • Novacel 4228 RLN voor gemakkelijk, stil afrollen.
 • Samen met een groot aantal andere oplossingen

Lasergesneden stuk metaal

Lasergesneden stuk metaal

Alle voordelen die u krijgt met Novacel voor lasersnijbescherming

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord, met als doel ervoor te zorgen dat LASER-snijders ten volle kunnen genieten van de productiviteit van hun state-of-the-art machines. Hier zijn enkele van de vele voordelen die Novacel beschermfolie voor lasersnijden biedt:

 • Snijden in één stap en op volle snelheid
 • Geen bobbels of omhoog komen
 • Geschikt voor zowel fiber- als CO2-technologieën
 • Schone randen, geen krimp
 • Eersteklas hechting voor betrouwbaarheid tijdens het proces maar elimineert ook een stap

Lasersnijmachine

Low Noise, uw volgende beschermingsuitrusting voor de werkplek

Low Noise-technologie is beschikbaar in het Novacel LASER Cutting-assortiment voor de bescherming van uw operators tegen door lawaai veroorzaakte stress tijdens het afrollen en musculoskeletale aandoeningen tijdens het opzetten van de productielijn.

Lasersnijden met Low Noise-technologie

Deze gepatenteerde technologie maakt de beschermfolie onderdeel van uw volgende beschermingsuitrusting op de werkplek.

Lees meer over Low Noise-technologie.